Missionen med ourFOUNDATION er enkel: At sikre bedre vilkår for forældreløse børn og unge.

For at opnå dette skal der indsamles kapital, som skal investeres i at sikre, at udsatte og forældreløse børn og unge får en tryg hjemmebase som forudsætning for selv at skabe det liv, de hver især drømmer om. Vi arbejder målrettet på at indfri missionen og det gør vi i tæt samarbejde med SOS Børnebyerne og alle jer, der vil være med i et meningsfuldt samarbejde.

Mere end 2,6 millioner børn i Tanzania – svarende til næsten halvdelen af Danmarks befolkning – vokser i dag op alene uden voksne til at tage vare på dem. Mange af børnene har heller ikke adgang til mad og andre basale nødvendigheder. Dette er en følge af sygdom og ekstrem fattigdom. Disse levevilkår er uacceptable, men nogle gange virker problemerne til at være så langt væk, at man glemmer, at de er der.

Men alle børn fortjener en kærlig opvækst og et liv med omsorg, skolegang, uddannelse, medbestemmelse, leg og eventyr forankret i en tryg familie. For en tryg barndom er ikke bare en menneskeret; den skaber et solidt fundament for et godt voksenliv. Og det er dette fundament ourFOUNDATION arbejder for at sikre.

I ourFOUNDATION er alle donationer med til at gøre en forskel. Med en donation kan du blandt andet støtte med måltider, legeaktiviteter, uddannelse og sundhed.