ourFOUNDATION arbejder sammen med SOS Børnebyerne, der, som en af verdens største private børneorganisationer, har arbejdet for verdens mest udsatte børn og unge siden 1949. I årtier har arbejdet været koncentreret omkring SOS-børnebyerne, men hjælpe- og omsorgsarbejdet har de sidste mange år spredt sig til de omkringliggende lokalsamfund, hvor SOS Børnebyerne i dag arbejder målrettet og forebyggende med at sikre, at udsatte børn ikke mister forældreomsorgen og kommer i skole. SOS Børnebyerne distribuerer også nødhjælp til mennesker, der er ramt af krig og katastrofer, samtidig med at organisationen arbejder tæt sammen med beslutningstagere om at fremme børns rettigheder globalt.

Hele ourFOUNDATION projektet er udviklet i samarbejde med SOS Børnebyernes eksperter. Det er også SOS Børnebyernes lokale folk på jorden, der sikrer, at alle donationer går til at dække de allervigtigste både kort- og langsigtede behov i børnebyen.

Alle donationer går ubeskåret til SOS Børnebyerne, som sikrer, at midlerne når frem til netop det projekt, du har støttet.